Meer Terug naar website

Kies een taal:

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} Aantal: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten
FORZ® factory

Uniek procédé

De FORZ® Factory is de eerste fabriek in Nederland die bodemassen uit AfvalEnergieCentrales (AEC) omzet in duurzame, hoogwaardige zand- en grindvervangers voor de betonwarenindustrie.

Het procedé bestaat uit twee processen.

De opwerking start met het terugwinnen van alle metalen, zoals schroot, koper en aluminium. Waardevolle materialen die tijdens de gescheiden inzameling achter blijven, winnen we zo alsnog terug.

Hierna blijft er een minerale fractie over. Om deze schoon en veilig als FORZ®Toeslagmateriaal te kunnen afzetten, wordt het materiaal in de FORZ® factory intensief gewassen. Zodanig dat het voldoet aan de wensen en eisen van de betonproducent.

Alle storende componenten die de afzet in beton nadelig beïnvloeden worden hierdoor verwijderd. Dit proces is ontwikkeld in nauwe samenwerking met AVR en Betonindustrie De Hamer.